security-4
SIKKERHET

Sikkerhet og personvern 

Vi vet at din tro på Epsis og Enify-løsning vår er bygget på tillit. Den tilliten er bygget på åpenhet. Her finner du vår tilnærming til sikkerhet og personvern i et enkelt språk med lenker til mer detaljert informasjon om nødvendig. 

Nettstedets personvern 

Vi sporer bruken din av nettstedet vårt for å forstå hvilke deler av selskapet vårt og våre produkter som interesserer deg. Dette tillater oss å forbedre strukturen og innholdet på nettstedet vårt. Vi vet ikke hvem "du" er i noen detalj utover en tildelt ID for å spore hvilke sider du besøker. Disse opplysningene lagres og administreres i "informasjonskapsler" som er lagret i nettleseren din. 

Vi er transparente om hvilke informasjonskapsler som finnes, hvilken informasjon de holder på, formålet med dem og hvor lenge disse dataene lagres. Du finner denne informasjonen og verktøyene for å velge bort i våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Våre kundedata 

Enten du er en potensiell kunde eller en aktiv bruker av våre tjenester, vil vi lagre data som du har delt med oss. Vi trenger dette for å kontakte deg om våre tjenester, gi støtte, forstå hvordan du bruker produktene våre eller for å sende deg informasjon du har bedt om. Vi selger eller bytter aldri dataene dine; dette er data som kun tilhører deg. 

Alle kundedata lagres i én enkelt løsning for å administrere dem enkelt og helhetlig. Vi bruker HubSpot-pakken for kundeadministrasjon. HubSpot tilbyr en sikker løsning som stoles på av over 100 000 kunder i 120 land. Mer informasjon om denne løsningen og dens sikkerhet og personvern finner du på HubSpot Security Program-siden. 

Du har rett til å be om en kopi av alle data, få dem slettet eller trekke tilbake ditt samtykke for å bruke dem på en gitt måte (f.eks. til markedsføring). Du finner mye mer informasjon og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Enify Data 

Hvis du er en aktiv bruker av programvaren vår, lagres noe tilleggsdata for at den skal fungere. Vi bruker den samme åpenhet og beskyttelse til disse dataene som til alle andre typer data. Se Enify sikkerhet og personvern på nettstedet vårt for mer detaljert informasjon. 

Enify sikkerhet og personvern 

Epsis, skaperne av Enify, har en kompromissløs forpliktelse til ditt personvern og sikkerhet, siden det er den eneste måten vi kan bygge varig tillit hos kundene våre. Vi tror på å bruke enkelt språk for å være åpen om hvordan Enify sikrer seg selv, informasjonen den samler inn og om hva som skjer med den informasjonen. Ta deg tid til å lese noen av detaljene nedenfor for å holde deg informert og beskytte deg selv. 

Cloud Hosting 

Epsis har ikke 3500 cybersikkerhets-eksperter eller milliarder av dollar for å levere et fullstendig sikret skymiljø. Heldigvis har Microsoft det med sine Azure Cloud-tjenester. Ved å bruke Microsofts tjenestetilbud kan vi gi deg "best i klassen" sikkerhet og personvern til en fornuftig pris. Vi bruker anbefalt sikkerhetspraksis innenfor et moderne programmeringsrammeverk for å sikre at vi drar full nytte av Microsofts investering. 

For å lære mer om Azure-sikkerhet og personvern, se Microsofts nettsted

Eller så kan du ta et dypdykk i e-boken deres "Trusted Cloud: Microsoft Azure Security, Privacy, Compliance, Reliability/Resiliency, and Intellectual Property"

Enify er både en skybasert applikasjon (Enify - alle brukergrensesnitt, dine data og forretningslogikk) og et lite program som kjører på PC-en din. Dette blir du bedt om å installere for at løsningen skal kunne virke (Enify Engine - håndterer vinduene på skrivebordet ditt som anvist av den skybaserte Enify applikasjon). 

Logg inn

Enify bruker Azure Active Directory for autentisering – både for hovedprogrammet Enify og for alle instruksjoner som sendes til det lokale Enify Engine-programmet. 

Dette betyr at brukere vil bruke Microsoft-kontoer for å logge på. Hold profilen din oppdatert, og endre passordet ditt regelmessig. Hvis mulig, bruk Microsoft Authenticator-appen for å gi multifaktorautentisering (MFA) og unngå å stole på passord som din eneste sikkerhetsmekanisme. 

Råd om hvordan du kan sikre Microsoft-kontoen din og få hjelp til å logge på finner du her: Få hjelp med Microsoft-kontoen din. 

Personvern for applikasjonsdata 

Vårt kontor og støttepersonell har ingen mulighet til å se dine private data i Enify. 

De har bare tilgang til enkle bruksdata (antall boards, elementer og delinger) for å forbedre produktset. Hvis du ønsker å diskutere data i systemet (som elementer og boards) må du først dele dataene med støtteteamet og validere identiteten din. All informasjon du oppgir i Enify behandler vi som sensitiv kundedata og har håndteringspolicyer på plass for å sikre at den alltid forblir privat og konfidensiell. 

Vær oppmerksom på at hvis du deler elementer og boards, så inviterer du de du deler med til å se informasjonen din, og den vil ikke lenger være privat kun for deg. Hvis du ønsker mer informasjon om dette og flere detaljer om personvern, kan du lese vår Enify Privacy-artikkel på Enify kunnskapsbase.

Brukeransvar 

Hold passordet ditt sikkert. Hold virus- og skadebeskyttelsesprogrammene dine oppdatert. Ikke del kontoen din. Bruk alltid Multi-Factor Authentication (MFA) hvis tilgjengelig. Ikke hack eller reverse engineer programvaren vår. Del elementer og boards på en ansvarlig måte. Vær alltid oppmerksom på sikkerhet og personvern. 

Merk: Hvis du oppdager en sårbarhet i Enify, vennligst ikke del den offentlig. Kontakt i stedet sikkerhetsteamet vårt på security@epsis.com umiddelbart. Vi gjennomgår alle sikkerhetsproblemer som vi blir gjort oppmerksom på og tar selv en proaktiv tilnærming til disse og andre nye sikkerhetsproblemer. 

Generelt personvern for kundedata 

Hvis du er en kunde, og har vært i kontakt med supportteamet eller videresendt kontaktinformasjonen din til oss av andre grunner, vil du ha informasjonen din lagret i vårt sikre CRM-system. Dette finner du mer detaljer om under sikkerhet og personvern på hovedsiden til Epsis. 

SIKKERHET

Mer informasjon om sikkerhet og personvern

Anbefaler vi deg å ta en titt i vårt hjelpesenter. Her finner du oppdatert sikkerhetsinformasjon, juridisk informasjon og kontraktsinformasjon.

LES MER
FAQ

Hvilke data lagrer Enify?

Enify lagrer ikke data - kun linker til informasjon.

Hvem kan se mine lagrede Elementer og Boards?

Ingen kan se dine Elementer eller Boards hvis du ikke deler dem med noen. Dersom du deler noe der mottakeren ikke har tilgang til innholdet, vil de få opp beskjed fra programmet de åpner at de ikke har tilgang.

Hvilken type sikkerhet har Enify?

Enify benytter seg av Microsoft Azure login. Les mer her.

Kan man styre hva en bruker kan benytte av Enify funksjonalitet?

I Enify har du mulighet til å opprette roller. En i teamet ditt vil ha Administrasjonsrettigheter og kan opprette roller som har tilgang til ulike funksjonsområder dersom dere ønsker det. Dette kun mulig for abonnenter. 

Enify er en hybrid SaaS løsning, hva menes med dette?

Selve Enify er webbasert. Kun en liten applikasjon for skjermstyring blir installert på brukerens PC. Du trenger ikke å være Admin på PCen for å laste ned denne.

 

Hvilken type support tilbyr Enify?

De ulike typene av support som er tilgjengelig er avhengig av hvilket abonnement du har. Vi tilbyr support via epost, telefon, chat og live, på norsk og engelsk. Andre språk er tilgjengelig på forespørsel. 

Alle abonnenter har også tilgang til vårt hjelpe senter der det er fokus på brukerveiledninger og guider for både admin og sluttbrukere.