security-4
SIKKERHET

Enify sikkerhet og personvern

Epsis, selskapet bak Enify, tar sikkerhet veldig seriøst og gjør det vi kan for å holde kontoen og dataene dine trygge og sikre. For å oppnå dette trenger vi også din hjelp og samarbeid.

  • Sign-In

  • Microsoft Azure Cloud

  • Brukerdata

  • Personvern

  • Vårt fokus - Rapportering

Enify bruker Azure Active Directory for autentisering

Dette betyr at brukere vil benytte Microsoft-kontoen sin for å logge på. Hold profilen din oppdatert, endre passordet ditt regelmessig og bruk Microsoft Authenticator-appen hvis den er tilgjengelig for deg. Du finner anbefalinger og råd om hvordan du kan sikre Microsoft-kontoen din og få hjelp til å logge på her: Få hjelp med din Microsoft konto.

Epsis bruker Microsoft Azure-tjenester for å kjøre Enify og lagre data, på denne måten kan vi være sikre på at vi har best i klassen sikkerhet og datasenterbeskyttelse

Enify bruker også de anbefalte sikkerhetsfunksjonene til Azure. Dataene dine oppbevares i en kryptert database og sikkerhetskopieres daglig for å oppfylle vanlige samsvarskrav. Trafikk til og fra databasen er TLS-kryptert. Revisjonsverktøy brukes til å verifisere at alt fungerer etter hensikten.

Vårt kontor og støttepersonell har ingen mulighet til å se dataene dine i Enify

De har kun tilgang til anonymisert bruksdata for å forbedre produktsettet. Dersom du ønsker å diskutere data i systemet (som My Elements og My Boards) må du først dele dataene med supportteamet og validere identiteten din. Alle dataene dine faller innenfor våre retningslinjer for håndtering av kundedata. Dette sikrer at de alltid forblir private og konfidensielle.

Personvernerklæring for generelle kundedata

Når du kommuniserer med Epsis vil vi samle inn noen personlige data. For eksempel deler du navn og e-post for korrespondanse og brukerstøtte. Denne informasjonen er lagres ikke i Enify, men i vårt CRM-system og i våre support-systemer. Du beholder alltid kontrollen over disse dataene siden de er beskyttet av våre generelle retningslinjer for personvern og GDPR. For mer informasjon om dette, vennligst les vår personvernerklæring.

Sikkerhet har høyest prioritet i Epsis

Hvis du likevel skulle oppdage en sårbarhet i Enify så ta kontakt med sikkerhetsteamet vårt på security@epsis.com umiddelbart. Vi gjennomgår alle sårbarheter vi blir gjort oppmerksom på og tar en proaktiv tilnærming til disse og alle andre sikkerhetsproblemer.

Vil du vite mer om sikkerhet?