PRIS

Abonnement tilpasset ditt team

Vi forstår at behovene er ulike, store og små team. Kanskje vil du teste før du kjøper. Kontakt oss i dag så finner vi et abonnent som er tilpasset ditt behov.

Prøvebruk

Gratis i 30 dager

Ingen kjøpsforpliktelser

 

Vi forstår at du vil prøve hvordan dette fungerer i din hverdag og lar deg teste gratis i 30 dager. Denne versjonen er uten delingsfunksjonalitet. Dersom du ønsker å teste dette - ta kontakt. 


  • Tilgjengelig skjerminndeling for opp til 4 skjermer
  • Få bedre oversikt over dine kjørende apper
  • Prøv å lagre lenker i applikasjoner for gjenbruk - for test
  • Lagre kombinasjoner av informasjon på tvers av applikasjoner - for test
  • Kun tilgjengelig for web-applikasjoner
OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvilke applikasjoner støtter Enify?

Enify støtter web-browserne Edge og Chrome. Det vil si at det kan brukes på alle applikasjoner du kan åpne fra en web-browser. I tillegg støtter Enify Word, Excel, pdf og bildevisning uten noen tilpassnigner.

Hva gjør jeg dersom jeg vil bruke Enify på andre applikasjoner enn de som «følger pakken»?

Enify har et admin verktøy «Templates». Dette er et program der noen i ditt team ganske enkelt kan lage egne templates for de applikasjonene dere har i deres bedrift. Meningen med dette er at man fjerner vanskelig funksjonalitet for sluttbrukerne. I noen planer er utviklingen av disse inkludert i support pakken.

Krever Enify utvikler kompetanse?

Nei, Enify er laget for å være en sluttbrukerapplikasjon. Det vil si at vi har prøvd å fjerne så mye som mulig av det som kan være vanskelig

Hvordan bruker jeg og teamet mitt Enify?

Systemet er laget for å forenkle din arbeidshverdag. Du drar informasjon på layouter og lagrer dette for gjenbruk. Les mer om funksjonene i Enify!

PRØVEVERSJON

Vil du teste Enify gratis i dag? 

30 dagers gratis med utvalgt funksjonalitet. Ingen kjøpsforpliktelser.