PRIS

Abonnement tilpasset ditt team

Vi forstår at behovene er ulike, store og små team. Kanskje vil du teste før du kjøper. Kontakt oss i dag så finner vi et abonnent som er tilpasset ditt behov.

Vi mener at ditt team skal eie og kontrollere deres data. Dette er grunnen til at Enify blir tilgjengeliggjort til kunder enten via egne områder i Microsoft Azure eller på egen infrastruktur i Azure.

  • Eget område i Azure

  • Kundens egen Azure løsning

  • Pakkeløsning

Eget område i Azure

Fra NOK 200 per bruker per måned. Abonnement for team som vil bruke Enify, som ønsker å vite at de har sin egen database men som ikke ønsker å administrere sin egen sky-løsning.

PRØV TEAM

Kundens egen Azure løsning

Fra NOK 400 per bruker per måned. Perfekt for organisasjoner som har deres egen sky-arkitektur i Microsoft Azure og som ønsker full kontroll over Enify bruk, oppgradering og setup på Cloud.

KONTAKT OSS

Pakkeløsning

Denne pakken er for større team som ønsker å ta enify i bruk. Viktige elementer i denne pakken er oppsettet og  tilgangsstyring. 

KONTAKT OSS
Skjerm Layouts
Opprette Elementer&Boards
Lage Elementer for lokale apper (på PCen)
Lage egne skjermlayouter
Dele med andre
Kun tilgjengelig for team versjoner
Lage egne templates
Create unlimited connectors to your apps with Enify no-dev editor
Egendefinerte brukergrupper og roller
Grupper: For ulike grupper og avdelinger. Roller: For tilgangsstyring til ulik funksjonalitet
Hosting på Microsoft Azure
Tilgjengelig med choice of region for data residency, automatic backup and Microsoft two factor authentication
Push Notifikasjoner
Microsoft PowerApps benyttes
Kunde setup Kunde setup Kunde setup
Onboarding
Engangssum, tilpasses ulike kunder, ulike pakker tilgjengelig med en begrensning på max.40 timer
Flerspråklig support
Selv betjent Hjelpesenter , email og chat innenfor arbeidstid (8-16CET) er tilgjengelig. NO/EN inkludert. Ulike språk og pakker på forespørsel.
Kunde suksessprogram
Dedikert til kunde med tilhørende kunde suksess team
Benytt eget domene
Gratis innsynsbrukere
OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kan jeg endre abonnementet mitt underveis?

Selvsagt! Vi ønsker at du skal finne den beste løsningen for ditt tem, så der er en rekke med muligheter rundt abonnementet. Kontakt salg for mer detaljer.

Hvordan starter jeg ett abonnement?

For å starte et abonnement kontakter du en av våre salgsmedarbeidere. Vi sender deg et tilbud med vilkår og betingelser. Når du aksepterer dette vil du motta en faktura og vårt kunde suksess team vil kontakte deg for setup og onboarding.

Hvilke applikasjoner støtter Enify?

Enify støtter både webapplikasjoner og lokale apper. Tilgangen er avhengig av ditt abonnement og måten det er satt opp. Vi anbefaler at du bruker Edge eller Chrome for best mulig brukeropplevelse. 

Krever Enify utvikler kompetanse?

Nei, Enify er laget for å være en sluttbrukerapplikasjon. Det vil si at vi har prøvd å fjerne så mye som mulig av det som kan være vanskelig

Hva gjør jeg dersom jeg ønsker å kansellere abonnementet ?

Vi finner en løsning for deg,- kontakt salg for mer detaljer. 

Hva betyr "eget område i Azure"?

Når vi oppretter et eget område for ditt team i Azure betyr dette at du får ditt eget private/separat område i Micorsoft Azure. Vi lager dette for teamet ditt med en privat, kryptert database. Dine data er da sikret i din egen database og er ikke koblet til noen annen kunde vi har. Du kan velge lokasjon for hvor vi oppretter dette området og databasen (f.eks. Norge, Nord-Europa eller USA).


Single-tenant apps are only available in the tenant they were registered in, also known as their home tenant (Micsosoft Azure).