EPSIS SKAPERNE BAK ENIFY

Smartere måter å arbeide sammen på - for ditt team. 

JEN-Enify

Dagens arbeidsplass er hybrid. Vi tror at dette er fremtidens arbeid. 

Sammen må vi skape løsninger for å hjelpe arbeidsstyrken til å få den beste arbeidsopplevelsen når de jobber med alt fra hvor som helst

- Jan-Erik Nordtvedt, CEO Epsis

Epsis er et teknologiselskap som brenner for gode løsninger til den digitale arbeidsplassen. Vi tror at riktig teknologi kan gjøre det mulig for alle å jobbe med «hvasomhelst» fra «hvorsomhelst». Dette vil bidra med utvikling for en mer inkluderende og grønnere fremtid, med muligheter uavhengig av geografi.

Vår programvare er Enify. Vi ønsker å gjøre Enify til den digitale arbeidsbenken for deg og teamet ditt. En arbeidsbenk der all informasjon dere trenger er lett tilgjengelig uavhengig av systemer. Sammen med ulike kunder har konsulentene våre lang erfaring med å skape løsninger ved å integrere informasjon, mennesker, prosess og teknologi - på en enkel og praktisk måte.

Vår tilnærming er basert på vår spesialistkompetanse innen digitalisering i operasjonelle miljø.

fav-alt1

Epsis selskapet bak Enify

2001

EPSIS BLE GRUNNLAGT

Vi brenner for å finne løsninger for å tilgjengeliggjøre data og informasjon  i prosesser på tvers av alle disipliner, og å få til gode arbeidsformer i team.

2004

SAMHANDLING I FOKUS

Vi hjelper små og store team med å finne smartere måter å arbeide sammen på og hjelpe dem med deres teknologi reise for å jobbe frem tidlige digitale økosystem.

2008

TEKNOLOGIEN LANSERES

Våre kunder utfordrer oss til å levere en ny måte å arbeide på. Vi patenterer en helt ny måte å tenke bruk av informasjon i arbeidsprosesser – våre første teknologiprosjekter gjennomføres. En ny måte å koble informasjon i arbeidsprosesser blir til.

2015

INTERNASJONALE PROSJEKT

Gjennom samarbeid med nøkkelkunder lanserer vi en komplett løsning for operasjonssentre. Målet er å skape løsninger for å effektivisere arbeidsprosesser og samhandling mellom folk, oppgaver og ulike lokasjoner.

2020

SOFTWARE FOR DISTRIBUERT ARBEID

Vi ønsker å hjelpe team med digital effektivitet. Ved bruk av den eksisterende teknologi plattformen vår enes teamet om å bygge og relansere produktet som en webløsning levert via skyen. 

2022

ENIFY

Er et software for små og store
team som vil forenkle sin arbeidshverdag. Dette gjøres ved å jhelpe dem å lage et digitalt arbeidsssted der de enkelt kan finne, bruke og dele informasjon. 

jn

Jan Erik Nordtvedt

hwl

Henrik Wigers Larsen

ast

Astrid Torsteinson

hm

Hans Møvik

ac

Alex Clark

sts

Stine Sofie Skjeseth

il

Ingrid Landro

ady-1

Andre Dyrøy

VÅRT TEAM

Bli bedre kjent med vårt team og selskapet Epsis