PRIS

Abonnement tilpasset ditt team

Enify er laget for å være til hjelp for å strukturere hvordan man utfører ulike operative oppgaver. Prismodellen vår skal reflektere dette.

Vi forstår at behovene er ulike, store og små team. Kanskje vil du teste før du kjøper. Kontakt oss i dag så finner vi et abonnent som er tilpasset ditt behov. Vi mener at ditt team skal eie og kontrollere deres data. Dette er grunnen til at Enify blir tilgjengeliggjort til kunder enten via egne områder i Microsoft Azure eller på egen infrastruktur i Azure.

Minimum 5 stk

500kr

per bruker per mnd* faktureres årlig

Typisk for operasjonelle team som ønsker å raskt forenkle hvordan de deler og bruker informasjon og skjermer.


  • Inkl. online support mellom 0800-1600
  • Mulighet for installasjon på egen skyløsning
ENIFY ONBOARDING

Få systemet satt opp for deg

Som en ansvarlig teknologileverandør hjelper vi deg med å sette opp Enify og gir oss ikke før vi vet at det sikrer at det er satt opp til å hjelpe deres utfordringer. Våre spesialister på endring har lang erfaring.

Vil du motta et pristilbud?

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kan jeg endre abonnementet mitt underveis?

Selvsagt! Vi ønsker at du skal finne den beste løsningen for ditt tem, så der er en rekke med muligheter rundt abonnementet. Kontakt salg for mer detaljer.

Hvordan starter jeg ett abonnement?

For å starte et abonnement kontakter du en av våre salgsmedarbeidere. Vi sender deg et tilbud med vilkår og betingelser. Når du aksepterer dette vil du motta en faktura og vårt kunde suksess team vil kontakte deg for setup og onboarding.

Hvilke applikasjoner støtter Enify?

Enify støtter både webapplikasjoner og lokale apper. Tilgangen er avhengig av ditt abonnement og måten det er satt opp. Vi anbefaler at du bruker Edge eller Chrome for best mulig brukeropplevelse. 

Krever Enify utvikler kompetanse?

Nei, Enify er laget for å være en sluttbrukerapplikasjon. Det vil si at vi har prøvd å fjerne så mye som mulig av det som kan være vanskelig

Hva gjør jeg dersom jeg ønsker å kansellere abonnementet ?

Vi finner en løsning for deg,- kontakt salg for mer detaljer. 

Hva betyr "eget område i Azure"?

Når vi oppretter et eget område for ditt team i Azure betyr dette at du får ditt eget private/separat område i Micorsoft Azure. Vi lager dette for teamet ditt med en privat, kryptert database. Dine data er da sikret i din egen database og er ikke koblet til noen annen kunde vi har. Du kan velge lokasjon for hvor vi oppretter dette området og databasen (f.eks. Norge, Nord-Europa eller USA).


Single-tenant apps are only available in the tenant they were registered in, also known as their home tenant (Micsosoft Azure).